Home Singles PA SHEEHY – Meet Me At The Record Store (Paragon Records)

PA SHEEHY – Meet Me At The Record Store (Paragon Records)

by Hans Verhoeven

En daar zijn de Ieren weer! Niet dat ze ons ooit iets misdaan hebben; niks tegen hen, en al zeker niks tegen Pa Sheehy. Die heet Patrick maar kortte dat af tot Pa. Of hij pa is weten we niet en dat zijn al zeker onze zaken niet. Maar afkortingen? Hmmm… Als wij nu eens de naam van dit alles hier zouden afkorten tot LuDa?

Doch: wij dwalen af. Zoals Sheehy, over de wegen van zijn altijd groene eiland. En op die wegen – bekijk de clip – gaat hij flink in de weg zitten van verkeer allerhande. Maar goed, Sheehy was ooit de zanger van het bandje Walking on Cars maar die bestaan niet meer en hij dus nu nog wel.

En hij doet dat goed, dat nog steeds bestaan. Meet Me At The Record Store is warm als een turfvuur, heel intiem, breekbaar en dan zal je nu wel al doorhebben dat we dit goed vinden. Het doet namelijk verlangen naar meer en dan moeten we nog aan het dessert beginnen. Dat heet Lost In a 90’s Arcade en dat is een ep en die komt uit in juni en in het najaar komt hij naar het vasteland.

Hou je alvast vast. Prachtsingle, dit.

FacebookInstagram

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More