Home Singles OYESONO – Feel it coming

OYESONO – Feel it coming

by Ann Cnockaert

Een nieuwe band is geboren! Jasper Maekelberg, bekend als zanger van Faces on TV en als producer voor artiesten zoals Balthazar, Warhaus en Sylvie Kreusch en singer-songwriter Billie Leyers vormen samen Oyesono. We krijgen hun debuutsingle Feel It Coming.

©Oyesono


Tijdens de lockdown, toen de podia leeg waren en de wereld in een verlammende stilte gehuld leek, begonnen Jasper Maekelberg en Billie Leyers hun gezamenlijke muzikale avontuur in een kleine slaapkamer in Antwerpen. In plaats van stil te zitten, begonnen ze te experimenteren en nieuwe muzikale wegen in te slaan.

Met broeierige ritmes en betoverende akkoorden creëerde Oyesono een geluid dat zowel pakkend als ongrijpbaar is. De muziek varieert tussen lieflijk en dreigend, kwetsbaar en meedogenloos.

De stemmen van Billie en Jasper zijn een perfecte match. Billies stem zweeft ijl, mysterieus en verleidelijk door de lucht. Jaspers stem is diep, aards en betoverend.

Laat je onderdompelen in de betoverende klanken van Oyesono en voel de onweerstaanbare opwinding van Feel it coming door elke vezel van je wezen stromen.

FacebookInstagram

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More