Home Singles OTTIS COEUR – Léon (Howlin Banana Records) 

OTTIS COEUR – Léon (Howlin Banana Records) 

by Bart Verlent

Het Franse duo Ottis Coeur maakt nummers waarin ze fulmineren tegen het misbruik van macht, ouderwetse denkpatronen, hun exen en zeveraars. Margaux en Camille combineren elektronica en rock om hun agressie om te zetten in krachtige songs waar ze hun frustratie in kwijt kunnen. 

© Ottis Coeur

Volgend jaar in februari komt de tweede ep uit van het Franse duo; Léon is daar het tweede voorproefje uit. Over het onderwerp van dit nummer is het duo wat onduidelijk. Gaat het over een gevallen koning of een ex-vriend, of gaat het gewoon over een kreet van een pauw…

Léon is een zacht, donker nummer dat geleidelijk opbouwt naar een stevig einde. Waar het duo in het begin hun woorden nog op de klanken van een ingetogen gitaar legt, wordt naar het einde toe een stevige wall of sound opgebouwd.

Op vrijdag 18 november staat Ottis Coeur is de AB Box tijdens het Brusselse Fifty Lab Music Fest, iets zegt ons dat het optreden van dit duo zeker de moeite waard zal zijn om te gaan checken.

FACEBOOK INSTAGRAM

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More