Home Singles OTSAMO – Little Green Car

OTSAMO – Little Green Car

by Bart Verlent

Sascha Heims, Tuur Geldhof en Natan Goessens maken een frisse bend van altrock, poprock, indie en singer-songwriter onder de naam Otsamo. De songs van dit trio zijn van een eerlijk en kwetsbaar karakter en zijn doordrongen van het plezier om samen te spelen en songs te maken.

© Otsamo

Na hun eerste reeks optredens in de zomer van 2022 trok het trio in het najaar de Gentse Bijlokestudio in voor de opnames van hun eerste ep. Deze ep zal pas in september het licht zien maar we krijgen er nu al een voorproefje van met de single Little Green Car. Het nummer vertelt het verhaal van iemand die zijn fouten, die hij onderweg maakt, leert erkennen en zichzelf leert te vergeven. In het einde van het nummer wordt alles lucht en blijken alle zorgen van in het begin eigenlijk niet zo groot.

Het is een gemoedelijke indietrack waar de stem van Sascha Heims perfect klinkt op de zalige groovy song. Het trio wordt op deze track bij gestaan door Wodan Onkelinx op orgel, dat geeft het nummer een lekkere retro-soul vibe, en Chiqui Mellaerts staat Heims bij in het refrein met achtergrondzang.

Met deze Little Green Car heeft Otsamo ons interesse zeker weten te wekken. Als al hun andere compositie zo zalig in het oor liggen als deze single worden we zeker fan.

FacebookInstagram

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More