Home Singles BOROKOV BOROKOV – Picasso (Magnetron Music)

BOROKOV BOROKOV – Picasso (Magnetron Music)

by Bart Verlent

Op 22 september verschijnt het nieuwe Borokov Borokov-album Potatato en dat gaan ze komend weekend bijna letterlijk en figuurlijk in de verf zetten. Op de wei naast de Amsterdamse concertzaal Paradiso zal de band aardappelen planten op vrijdag 14 juli. Die dag gaat er ook een website online waar je het groeiproces van deze planten kan op volgen. De heren geven op 7 oktober een releaseshow in de Tolhuistuin waar er dan puree met wodka op het menu staat. Op 15 juli zakken Noah Melis en Boris Van den Eynden af naar het Antwerpse KMSK waar ze “portretto” ’s tekenen aan de ingang om de nieuwe single Picasso te promoten.

© Borokov Borokov

Deze nieuwe song is volgens het duo een multiperspectieve karikatuur van “de mannelijke avant-garde artiest”. Voor deze track heeft het duo een sound geproduceerd die heel dicht in de buurt komt van Telex en Kraftwerk. Met andere woorden: we krijgen hier een aanstekelijke danstrack met een 80’s synthpop-vibe.

In de clip poseert Luc Tuymans (of een lookalike…) voor Noah en Boris die een bijzonder portret van de man maken. Dus zeker de clip tot het einde uitzien.

FacebookInstagram

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More