Home Singles OSKI – Honest (Sony Music)

OSKI – Honest (Sony Music)

by Ann Cnockaert

Achter de artiestennaam OSKI schuilt de Antwerpse zanger en producer met Mexicaanse roots Oscar Santos. De 18-jarige artiest bracht in 2019 zijn eerste singles uit en is sindsdien geëvolueerd van een jonge knul met grote dromen naar een volwassen artiest met een heldere visie. In aanloop naar het album dat later dit zal verschijnen krijgen we nu de nieuwe single Honest.

OSKI is de jongste telg op het Sony Music roster en bereidt zich voor op de release van zijn debuut project met de release van zijn nieuwe single Honest. Hij komt hiervoor met een nieuwe electropopsound die we nog niet hebben gehoord in zijn eerdere werken.

Honest werd geschreven na een breuk met Santos’ toenmalige vriendin. De song gaat over de keuze om iemand te confronteren met een pijnlijke waarheid of het dan toch maar te verzwijgen. Op de single hoor je minder zang en meer raps, op een donkere maar melodieuze elektronische productie.

OSKI maakt volop zijn ambities waar en dat resulteert in een knappe single met een uitstekende productie.

Facebook / Instagram

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More