Home Singles OKAMY FEAT. NINA KORTEKAAS – So Wrong (Interstellar)

OKAMY FEAT. NINA KORTEKAAS – So Wrong (Interstellar)

by Bart Verlent

Gordon Delacroix is de creatieve geest van de indierockband Recorders en maakte al met diverse projecten naam in België en daarbuiten. Nu maakt de man urban indiepop onder de naam Okamy, waarvan op 30 oktober het debuutalbum The Apocalypse Is Underwhelming verschijnt. Het afgelopen jaar kregen we uit dit debuut al de singles Hold Up, River en You. En nu dus single nummer vier So Wrong.

Voor dit nummer krijgt Delacroix de hulp van Nina Kortekaas van Noa Lee die het refrein nog wat meer kleur geeft met haar mooie stem. So Wrong is heel aanstekelijke electropop die blijft boeien tot de laatste seconde. De stemmen van Nina en Gordon vullen elkaar prima aan wat het nummer sowieso al naar een hoger niveau tilt.

Niet alle nummers van Okamy zijn even overtuigend maar met So Wrong heeft hij toch misschien wel zijn beste song uitgebracht. Nu maar afwachten of er nog zo’n fijne nummers op de debuutplaat staan. Normaal had de artiest zijn album voorgesteld op 27 november in de Botanique maar dit is uitgesteld naar 27 februari 2021.

Nog een leuk detail over de bijbehorende clip. Tijdens de lockdown was er een grote vraag naar adopties in de dierenasiels, daarom heeft Okamy in deze clip dieren gebruikt uit de opvangcentra die op zoek zijn naar een nieuw baasje. Check deze link als je interesse hebt om een dier te adopteren.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More