Home Singles OHIO MARK – In Utopia (Sentimental Records)

OHIO MARK – In Utopia (Sentimental Records)

by Bart Verlent

Normaal gezien zou vorig jaar de tweede ep Whoever van Ohio Mark verschenen zijn. Door de pandemie werd de release echter verschoven zodat het album verschijnt op 14 april 2022. Eind 2020 kregen we al een voorproefje van de te verschijnen ep met het verbluffende Frida.

© Ohio Mark

Vandaag lost het trio de tweede single In Utopia. Erik Van Hoecke, Pieter De Cnudde en Benjamin Caes maakten een knappe, zweverige “wall of sound” waarin een zenuwachtige drum voor het tegengewicht zorgt. Anders was de song een pure ambient track geweest, maar door de drum krijgen we toch iets heel unieks. Naar het einde toe komt een gitaar de zweverige ambient muur subtiel afbreken.

We moesten even wachten op nieuw werk van Ohio Mark, maar het was het wachten meer dan waard. Ook deze In Utopia is weer een knappe compositie die boeit van begin tot einde.

Je kan Ohio Mark aan het werk zien op 23 april in De Kreun in Kortrijk met Part Chimp, Heise, Purrses en Brorlab. Op 8 oktober staat het trio in Cactus in Brugge samen met Slow Crush.

FACEBOOKINSTAGRAM

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More