Home Singles OHIO MARK – Frida (Sentimental)

OHIO MARK – Frida (Sentimental)

by Bart Verlent

Wij waren vorig jaar zwaar onder de indruk van de debuut-ep Exotism van het Antwerpse shoegaze trio Ohio Mark. We hoorden op deze ep prachtig melancholisch lawaai gecombineerd met donkere tristesse die heel diep raakt. Wij keken dan ook enorm uit naar meer Ohio Mark. Vandaag kregen we het goede nieuws dat er begin 2021 een nieuwe ep uitkomt van dit trio.

(c) Ohio Mark

We krijgen hier nu al een voorproefje van ep met de single Frida, die in december ook te vinden zal zijn op A Sentimental Mixtape #2. Het trio neemt ons met deze single mee op een trip van bijna vier minuten met hypnotiserende drums, een indrukwekkende geluidsmuur en de zweverige stem van Erik Van Hoecke.

Kippenvel van begin tot einde krijgen we bij deze nieuwe single. Wij horen natuurlijk de invloed van shoegaze helden zoals Ride, My Bloody Valentine en Slowdive maar Ohio Mark heeft nog altijd hun eigen geluid. En dat geluid is overweldigend!

BANDCAMP

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More