Home nieuws Eléonor lanceert een muzikale video-podcast

Eléonor lanceert een muzikale video-podcast

by Bart Verlent

Zangeres Eléonor heeft net de single Woorden In de Nacht uitgebracht met Gerry De Mol. Het is de tweede single uit hun album rond het repertoire van de Nederlandse dichter en schrijver J.J. Slauerhoff dat in februari 2021 verschijnt. De zangeres is nu ook gestart met een wekelijkse video-podcast, omdat ze met deze lockdown wat cultuur tot bij de mensen wil brengen.

(c) Eléonor

Elke week nodigt ze een muzikale gast uit die ze dan beter leert kennen aan de hand van een diepgaand interview. Er wordt gekeken naar de gevoelswereld van de muzikant en hoe hij/zij met deze periode omgaat. Elke gast brengt een solonummer en een nummer samen met Eléonor.

De komende weken verschijnen er afleveringen met onder andere Tuur Florizoone, Jan Hautekiet, Mira en Neeka. Het eerste filmpje, met pianist Florejan Verschueren verscheen afgelopen zaterdag.

De opnames gebeuren in de Gentse Bomastudio en worden gemonteerd door videomaker Shalan Alhamwy. Elke zaterdag om 14u verschijnt en een nieuw filmpje met een andere gast op Eléonor’s YouTube kanaal.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More