Home Singles OCEAN DUST – Girl In The Clouds

OCEAN DUST – Girl In The Clouds

by Bart Verlent

Net voor de coronacrisis de live-sector volledig lam legde, startten Emmely Brion, Rutger Azou, Bart Soenens en Sander Naert de indiepopband Ocean Dust op. Tijdens de lockdown gebruikten ze de tijd nuttig om hun debuutalbum Tangled In Delight op te nemen waar deze Girl In The Clouds de eerste single uit is.

Op deze single brengt het viertal uit Brugge en Izegem aanstekelijke electropop met een (klein) folk randje. Girl In The Clouds is vooral een heel dansbaar nummer met een zorgeloze zomerse vibe. Brion en Azou hebben beiden een knappe stem en als ze samen zingen zorgt dat voor magische momenten.

Al heeft Ocean Dust een eigen geluid toch moeten we bij deze single ook wat denken aan de catchy songs van Chvrches. Er zijn slechtere bands om mee vergeleken te worden. Als Ocean Dust nog van dit soort nummers in hun set hebben, dan zullen ze zeker te zien zijn op de zomerfestivals volgend jaar.

FACEBOOK

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More