Home Singles NUÏ – Let Go

NUÏ – Let Go

by Bart Verlent

Vorig jaar bracht Emma De Quick, onder haar muzikale alter ego NUÏ, de debuutep Change uit. Daarop stonden knappe songs die we kunnen klasseren onder donkere, melancholische, elektronische pop. Nu komt ze met iets helemaal anders.

© NUÏ

Op Let Go laat ze zich begeleiden door Eno Meulenbergs op gitaar. Samen brengen ze een breekbaar en intiem akoestisch nummer. Een verhaal dat ze alleen op deze manier konden vertellen.

Het nummer staat in het teken van familie en gaat over onvoorwaardelijke liefde en wat het betekent om los te laten. Voor de eerste keer verloor Emma iemand die dichtbij haar stond, het was hartverscheurend tot het punt waarop ze zich incompleet voelde maar tegelijkertijd ook erg verbonden.

Let Go is een heel mooi en intens nummer. De pakkende stem van De Quick komt perfect tot zijn recht naast het ingetogen gitaarspel van Meulenbergs. De intense en pure, oprechte schoonheid komt stevig binnen.

FACEBOOK

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More