Home Singles NUÏ- Bad Habits (Eigen Beheer)

NUÏ- Bad Habits (Eigen Beheer)

by Bart Verlent

Een paar maanden geleden maakten we kennis met NUÏ, het muzikale alter ego van de uit Geraardsbergen afkomstige singer-songwriter Emma De Quick. Haar nummers zijn een mix van innovatie, toegankelijkheid en oprechtheid, overgoten met zowel etherische als donkere vocals. Spelen met contrasten en ambiguïteit vormen een rode draad door haar nummers.

© NUÏ

Op haar debuutsingle Why waren we zeer te spreken over het unieke geluid en de straffe stem van Emma. Wij keken dus al reikhalzend uit naar de tweede single van NUÏ. Bad Habits is een duister popnummer dat De Quick schreef op een late avond, gedreven door haar ‘unending flaws’.

De nieuwe NUÏ-song is opnieuw een heel sterke compositie die sensueel, melancholisch en tegelijkertijd dansbaar is. Emma zet de perfecte sfeer neer met knappe synth-klanken en haar flexibele stem.

Binnenkort verschijnt de debuutep van deze 23-jarige singer-songwriter. Alles wijst erop dat het een sterke schijf zal worden.

FACEBOOK

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More