Home Singles NOVEMBER ULTRA – Come Into My Arms

NOVEMBER ULTRA – Come Into My Arms

by Ann Cnockaert

We werden even stil van de mooie single Come Into My Arms van de Parijse singer-songwriter November Ultra. Het nummer wordt vergezeld van een prachtige animatievideo.

November Ultra groeide op in Frankrijk met een Spaanse moeder en Portugese vader en zingt al sinds ze drie was, toen haar grootvader haar leerde zingen in de Spaanse romantische verteltraditie copla.

De uiterst expressieve stem van November Ultra geeft de hartverscheurende emoties die ze in een liedje legt een iets zachter randje.

Come Into My Arms, is een warm en troostend lied, een hymne van stille contemplatie die een tegenwicht biedt aan een maatschappij die met supersonische intensiteit opereert. Begeleid door een klagende melodie, demonstreert het ook het volledige bereik van Novembers indrukwekkende stem: van verstild gefluister tot trillende hoogte, demonstreert ze een intuïtief vermogen om de geest van haar teksten over te brengen.

Op 22 november kan je November Ultra aan het werk zien in Brussel.

Facebook Instagram

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More