Home Belgisch NOA LEE – Your Song (Eigen Beheer)

NOA LEE – Your Song (Eigen Beheer)

by Björn Comhaire

Een liedje horen en moeten denken aan een ander liedje, ken je dat? Wij hadden dat bij de intro (en alleen de intro) van de nieuwe van Noa Lee, Your Song. Leg die eens naast Brussels By Night van Raymond van het Groenewoud en je begrijpt wat we bedoelen.

Twintig seconden later en we komen echter in een andere wereld terecht. De langgerekte, melancholische vocale uithalen van frontvrouw Nina Kortekaas contrasteren heerlijk met het staccato geluid van de droge bas van Lennart Heyndels en de nerveuze, haakse drum van Robbe Broeckx. Dat ietwat tegendraadse geluid is trouwens het handelsmerk van Noa Lee die met Your Song aan hun vijfde single toe zijn.

Vernieuwende electropop met internationale allure en een eigen geluid. Sterke, gebalde songs, gedragen door de stem van Nina Kortekaas. Zo kan je het repertoire van Noa Lee misschien nog het beste samenvatten. Alweer een aanrader!

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More