Home nieuws Welkom in de #Kinkykarantaine

Welkom in de #Kinkykarantaine

by Nel Mertens

Enkel sterren aan de hemel momenteel, want ook in muziekcentrum Kinky Star in Gent wordt er niet gedanst, noch geklonken. Toch geven ze niet op en trekken de kinky digtale wereld in onder het motto #KINKYKARANTAINE.

Zo krijg je optredens live gestreamd of vooraf opgenomen in je eigen huiskamer. Als je lief het toelaat, steek gerust een sigaretje op en laat dat pintje nu eens niet warm worden.

Gewoon zin in een cafébabbel? In het online Kinky Kaffee kan je in een massaal SKYPE-gesprek mét muziek lekker chaotisch naar de andere kant van de toog van België schreeuwen, dansen of je beste verleidings- of zelfs goocheltrucs bovenhalen.

Verschillende dj-sets kan je zien op twitch.tv/kinkystartv.

Artiesten die zelf een fijn idee hebben, mogen dit altijd loslaten op de Kinky Star – crew via info@kinkystar.com

Financieel is het natuurlijk een hele domper dat de deuren, de tapkraan en daarmee ook het geldlaatje dicht blijft. Bestel daarom een pintje in Café Solidair en betaal nu al een (heleboel) pintje(s) voor jezelf en al je maten. Meteen na de lockdownmaatregelen kan je die vers getapt achteroverslaan in het geliefde huis van verderf op de Vlasmarkt. Plaats je bestelling en de brouwer stort jouw bijdrage door aan de club. Op die manier zijn er toch inkomsten tijdens de lockdown en steun het financiële welzijn en voortbestaan van de Kinky Star.

Ook voor vrije giften via paypal.me/kinkystar is de tegendraadse muziekfirma dankbaar!

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More