Home Singles NEW HAMMOND SOUND PROJECT / CARLO DE WIJS – Modular Hammond Ouverture (Tjamp Records)

NEW HAMMOND SOUND PROJECT / CARLO DE WIJS – Modular Hammond Ouverture (Tjamp Records)

by Patrick Van Hauwaert

The New Hammond Sound Project kwam een tijdje terug al ter sprake op deze site. De release van hun eerste lp is nog niet helemaal verteerd of daar staat al het eerste nummer van de volgende release te popelen om gehoord te worden. Nu ja “de volgende release” is misschien wat voorbarig maar in volle coronatijden heeft Carlo De Wijs niet stilgezeten en een handvol nummers geschreven, die de komende weken op ons losgelaten zullen worden.

Beginnen doen we in de muziek steevast met een ouverture, ook deze keer is het niet anders. Modular Hammond Ouverture duurt een goede 2 minuten en is precies wat je mag verwachten van een ouverture. Het is een aankondiging voor meer.

De muziek is elektronisch, leunt aan bij de progressieve rock van weleer en heeft anderzijds ook weer een heel andere klankkleur dan wat we op de eerste release terug vonden. Het is vanaf nu uiteraard reikhalzend uitkijken naar de nieuwe tracks die op ons losgelaten zullen worden. 

Een superfijn initiatief alvast.

Mr Blue Boogie

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More