Home Singles NEVERTHEHERO – This Is The Day

NEVERTHEHERO – This Is The Day

by Ann Cnockaert

NeverTheHero (NTH) is een band die alternatieve pop/rockmuziek maakt met een rauw randje. De bandleden bundelen hun rijke muzikale ervaring uit eerdere muzikale avonturen en creëren zo een gevarieerde en stevig gecomponeerde mix van pop en rock.

This Is The Day is een poprocknummer met een opvallende mix van gitaar, piano en strings. Het nummer begint speels, maar bouwt op naar een krachtig einde met een herkenbare rockgitaar, meeslepende refreinen en een korte gitaarsolo.

Hoewel het nummer een vrolijke sfeer heeft, heeft de tekst van This Is The Day een melancholische ondertoon en beschrijft ze het bitterzoete gevoel van twee mensen die elkaar na lange tijd terugzien (bijvoorbeeld door de impact van COVID-19), waarbij ze ontdekken dat ze inzichten hebben gekregen en misschien zelfs veranderd zijn. Ondanks de melancholie is er nog steeds hoop voor de toekomst.

FacebookInstagram

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More