Home Belgisch NEUFCHATEL – Human Moon (Eigen Beheer).

NEUFCHATEL – Human Moon (Eigen Beheer).

by Didier Becu

Wie graag grasduint in de Belgische underground zal ze wellicht al zijn tegengekomen : de Brusselaars van Neufchâtel. Het worden spannende weken voor de band die vorig jaar de Rockrace in de Ancienne Belgique won, want op donderdag 15 maart verschijnt de Aliyah ep.

De titelsong konden we vorig jaar al horen, en nu is er een nieuwe track uit die ep als video gelanceerd : Human Moon. Op zowel muzikaal als video-artistiek vlak een tour de force. Ze werkten samen met de Brusselse pianiste Mathilde Renault, Thibault Dupont (Animal Youth) en Christine Verschorren (Absynthe Minded, Ghinzu), en de one-shot video is gemaakt in samenwerking met het Gentse Farmboy die ook Florent van Raketkanon voor haar rekening nam.

Human Moon is een zeer donkere song, eentje die je vanaf de eerste seconde meezuigt. Een stevig staaltje van Belgische pop noire van internationaal niveau dat ons doet uitkijken naar de volledige ep!

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More