Home Singles NAIMA JORIS – Soon (PIAS)

NAIMA JORIS – Soon (PIAS)

by Bart Verlent

Vorig jaar debuteerde Naima Joris met de wondermooie single Bellybutton. Ook al bracht ze dit nummer in eigen beheer uit, toch kreeg de song veel airplay op Radio 1. Meteen was Naima gelanceerd en al heel snel kreeg ze een contract aangeboden bij PIAS. Deze zangeres was eerder te horen als backing vocaliste bij Isbells en Raymond van het Groenewoud.

(c) Naima Joris

Ze kreeg de muziekmicrobe mee van haar vader Chris, een bekende jazz-percussionist. Ze bracht samen met haar vader en haar broer Yassin het album Home And Old Stories uit. Nu staat haar broer in voor de productie van haar nummers.

Op de debuutsingle klonk Joris als een mix tussen Melanie De Biasio en Portishead. Dezelfde referenties passen ook bij de tweede single Soon. Het nummer ademt de sfeer uit van een rokerige jazzclub in de vroege uurtjes. Naima’s stem klinkt sensueel en gevoelig, samen met de knappe arrangementen die een mysterieus sfeertje opbouwen vormt dit een perfecte match.

Soon is net zoals haar voorganger een geweldig pareltje dat veel indruk achterlaat. Iets zegt ons dat 2021 wel een doorbraak jaar kan worden voor Naima Joris.

FACEBOOK

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More