Home Singles NAFT – The Face Of The Planet (The Subs Rebrassed)

NAFT – The Face Of The Planet (The Subs Rebrassed)

by Bart Verlent

Sinds 2018 maakt het Gentse NAFT diverse podia onveilig met hun eigenzinnige mix van house, techno en de beter beats uitgevoerd door blazers en twee drummers. Ze ontstonden op de Gentse Feesten en waren daarna te zien op Polé Polé, Leffingeleuren, Zeverrock, Oerrol Festival, Dour, Paradiso, Dranouter, Ruigoord… Deze bende is aan een stevige opmars bezig met herwerkte versies van onder andere: Universal Nation van P.U.S.H, Koala van Oliver Heldens en No Twerk van Apashe.

(c) NAFT

Nu heeft NAFT wat vrienden uitgenodigd om The Subs klassieker The Face Of The Planet aan te pakken. En ja hoor, deze brassversie heeft dezelfde drive als het origineel al lijkt het alsof één of andere zigeunerbende uit de Balkan het nummer onder handen heeft genomen. Lekker opzwepende ritmes en blazers die ons alle hoeken van de kamer laten zien.

NAFT bestaat uit zes muzikanten die naar eigen zeggen “brass dance music” brengen. Het bijzondere is dat ieder van deze muzikanten deel uitmaakt van andere projecten die gaan van metal tot wereldmuziek. En toch kunnen ze met volle overtuiging deze dance klassieker brengen. Het is dan ook niet vreemd dat deze vrolijke bende met hun energieke versies iedereen meekrijgt. Ook al zijn we fan van het origineel de versie NAFT kan ons serieus bekoren!

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More