Home Singles MÒS ENSEMBLE – I Did (W.E.R.F. Records)

MÒS ENSEMBLE – I Did (W.E.R.F. Records)

by Bart Verlent

Kobe Boon schreef de composities op het debuutalbum Limbs allemaal zelf. Op het tweede Mòs Ensmble album Behind The Marble kreeg hij de hulp van het nieuwe en achtste bandlid Roos Denayer (Rosa Butsi) wat het bereik van de band aanzienlijk vergrootte. Dat werkte zó goed dat ze ook meeschreef aan het derde album Pets & Therapy dat op 22 maart 2024 het licht zal zien.

© Mòs Ensemble

I Did is de eerste single van het aankomende album. Het is een introspectieve monoloog die Boon en Denayer samen schreven. Het is een mooie warme compositie waarin de rijke arrangementen tot in het detail zijn uitgewerkt. Roos’ stem klinkt altijd prachtig maar als ze samen zingt met Astrid Creve en Marta Del Gandi wordt het helemaal magisch. Zoals altijd brengt de band een avontuurlijk lied dat volledig afwijkt van de platgetreden paden en blijft boeien van begin tot eind.

Iets zegt ons dat Pets & Therapy weer een heel straffe plaat zou kunnen worden. We kijken er dan ook naar uit om Mòs Ensemble live aan het werk te zien. En dat kan op:

19/04 – Cc De Ververij, Ronse
20/04 – Cultuurkapel De Schaduw, Ardooie
30/05 – Hnita Jazzclub, Heist-op-den-berg
31/05 – Ha Concerts, Gent

FacebookInstagram

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More