Home Singles MOGWAI – Ritchie Sacramento

MOGWAI – Ritchie Sacramento

by Bootsie Butsenzeller

De Schotten zijn er weer, met de tweede vooruitgeschoven track uit hun gloednieuwe album As The Love Continues dat op 19 februari zal verschijnen.

De wat rare titel refereert aan foute manieren waarop de naam Ryuichi Sakamoto (Japans componist en ingezetene van Yellow Magic Orchestra) uitgeproken dient te worden. Terwijl de song in kwestie eigenlijk een eerbetoon is aan overleden vrienden doorheen de jaren.

Dat ze kunnen beklijven wisten we al en hoewel op hun recente soundtracks voor de film Kin en de misdaadserie ZeroZeroZero meer nadruk werd gelegd op elektronica en toetsen, zijn de kippenvelgitaren weer helemaal terug. Ze schurken zich huidhongerig aan tegen een bedje van subtiele noise en het hemelse stemgeluid van Stuart Braithwaite.

Voeg daar nog de oogverblindende clip van Sam Wiehl bij en je krijgt huiveringwekkende schoonheid. Nieuwe afspraak binnen een maand hier ?

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More