Home Singles MISTER MOON – Fever (Eigen Beheer)

MISTER MOON – Fever (Eigen Beheer)

by Bart Verlent

In de beginjaren maakte de Beverse band Mister Moon vergezochte rocknummers met te veel ideeën en zonder duidelijk refrein. Na meer dan zeventig optredens en jaren ervaring vond de groep uiteindelijk zijn groove en combineren ze nu funk en disco en laten ze de rocksongs achterwegen.

© Mister Moon

Vorig jaar bracht het Waaslandse viertal twee sterke, aanstekelijke singles uit die smaakten naar meer. Maar we moesten een tijdje geduld hebben, want tijdens de verschillende lockdowns zocht de band naar nieuwe manieren om veilig verder te werken online. Daardoor zal Mister Moon elektronischer klinken dan voorheen, maar zeker niet minder dansbaar.

Fever is de derde single uit de te verschijnen Cruise Controlling ep en die werkt weer serieus op de dansbenen. Het viertal heeft weer een geweldige groove uit de mouw geschud die enorm aanstekelijk werkt. Nee, deze single is zeker niet gemaakt om (in corona-tijden) niet op te dansen maar wel om serieus uit je dak op te gaan.

FACEBOOK

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More