Home Singles MISST – Sur L’eau (Eigen Beheer)

MISST – Sur L’eau (Eigen Beheer)

by Bart Verlent

Deze week brengt MISST haar debuutalbum uit waarop ze vergeten folksongs brengen van over heel de wereld. Het kwintet bracht uit dat album al twee mooie voorproefjes, de IJslandse parel Vor í Vaglaskógi en de klassieker Het Neerhof Van de Gentse zanger Lieven Coppieters (van het album Jus D’Orange dat net terug in de aandacht kwam dankzij de vinyl heruitgave van BLP Records).

© MISST

Met de derde teaser pakt het vijftal de Franse traditional Sur L’Eau aan. De vier dames (waaronder Elly Aerden, die ook muziek maakt onder de naam Eléonor) en één heer openen mooi a capella, als de instrumenten invallen blijft de wondermooie magie hangen. Het orkestraal arrangement zorgt voor een ingetogen, dansbaar tintje.

Wie al een zuiders muziekje in huis wil voor die richting uit te gaan, kan zich met MISST perfect voorbereiden op een zwoele reis. Het album verschijnt op 18 juni.

FACEBOOK

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More