Home Belgisch DENALI WRENCH – Dance With Me (ET!KET Records).

DENALI WRENCH – Dance With Me (ET!KET Records).

by SANDRA REGENT

Denali Wrench is het slaapkamerpop-meets-hiphop-project van Julien Tanghe (JAKOMO) en Staf Nys (Gustav Leo) in de stal van ET!KET Records. Vorig jaar releasete het duo hun goed onthaalde debuut-ep Totally Bananas Best Of Compilation, en wonnen ze de Residentieprijs op Theater Aan Zee, waarmee ze afgelopen zomer als full band de studio in konden. De single Dance With Me is hiervan alvast het eerste resultaat.

(c) ET!KET Records – Denali Wrench

Dance With Me bevat een subtiele referentie naar Sen Morimoto (Cannonball) and Papooz (Ann Wants To Dance) en is een weemoedige ode aan de deugden van escapisme en angst. Droompop met heerlijke mellow beats en lome zang, ideaal voor een vlucht uit de bekommernissen van het dagelijkse leven.

Voor deze nieuwe single omringen Julien en Staf zich met Ewout Decraene (Rhinos Are People Too) op bas, Alexandre Lambrecht (Halehan) op keys en Arthur Lonneux (Boucan) op drums. De productie is in de capabele handen van Sam Serruys (cc De Grote Post). Het resultaat in de nieuwe bezetting mag er in elk geval wezen.

Check ook de sfeervolle video van Anne Ballon die perfect aanleunt bij de relaxe vibe van het nummer.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More