Home Singles MESKEREM MEES – Best Friend (Mayway Records)

MESKEREM MEES – Best Friend (Mayway Records)

by Bart Verlent

Goed nieuws voor iedereen die de debuutplaat Julius van Meskerem Mees al grijs draaide: op 10 november verschijnt de nieuwe ep Caesar van dit grote talent. Op die ep zullen oude, nieuwe en onuitgebrachte nummers te vinden zijn die Meskerems eerste jaren als professionele muzikante perfect samenvatten.

© Ann Cnockaert

De in mei verschenen single Cod Liver Oil and Orange Juice zal op de nieuwe ep te vinden zijn net als deze Best Friend. Mees wordt op de single bijgestaan door Frederik Daelemans die Febe Lazou vervangt op cello en backings. Het is een speels en vrolijk nummer dat perfect past bij een zorgeloze zomer.

Een hele catchy song die na één beluistering in het hoofd blijft hangen en die je na de tweede beluistering vrolijk mee kan zingen.

Het is bijzonder dat Meskerem deze single niet op haar debuutplaat zette, want het is echt een enorm aanstekelijk nummer dat nogmaals het talent van Mees bewijst. Waarschijnlijk heeft ze nog veel van dit soort pareltjes liggen, ergens in een lade.

Je kan Meskerem aan het werk zien op zondag 21 augustus op Pukkelpop in de Club.

FACEBOOK

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More