Home Singles MEROL – Het Feest is al Voorbij (Ammehoela Records)

MEROL – Het Feest is al Voorbij (Ammehoela Records)

by Hans Verhoeven

Nederlands. Uit Dordrecht, welteverstaan. Niks mis met Dordrecht, we zijn er zelfs nog nooit geweest maar ze zullen er wel een kerk hebben waarin Merol aan een kruis hangt.

©Merol

Ze hangt er te bloeden omdat ze ooit dat liedje zong over je bek houden en me oraal bevredigen, terwijl als ze een man was iets als “Hou je bek en pijp me” had kunnen zingen, maar ja, vrouwen mogen dat nog steeds niet. Ze zal er altijd op afgerekend worden want als vrouw mag je niet zingen over dingen al is een clitoris geen ding.

Bollocks! Kloten! Merol heeft kloten en dit is haar nieuwste, een goeie, het heeft niks van The Carnival is Over van The Seekers en haar feest is niet over, het begint pas. Met dit, heel poppy, girls will be girls, maar luister vooral naar de tekst. Daar dienen oren namelijk voor. Kan je niet kopen.

En kom kijken. Naar Vestrock, in Hulst, 3 juni. Daar speelt Merel Baldé. Beter bekend als Merol. Conclusie: vrouwen hebben geen ballen maar Merol heeft er in overvloed. Respect.

Facebook Instagram

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More