Home Singles MEMENTA FT. AMOS – Delusion

MEMENTA FT. AMOS – Delusion

by Bart Verlent

Kyran Fierens is een Antwerpse producer die zijn carrière begon in de clubs. Gedreven door de passie voor muziek begon hij zelf muziek te maken onder de naam Mementa. Fierens stak veel tijd in het perfectioneren van zijn eigen meeslepende, donker atmosferische geluid. Deze Antwerpenaar haalt inspiratie bij Burial, Massive Attack, Ivy Lab, Jamie Woon, Four Tet en bij zijn stadsgenoten van A/T/O/S.

(c) Arno Van den Veyver

Op 28 mei komt de debuutep Shattered Vision uit van Mementa waarop Fierens de hulp krijgt van zijn vader Harvey Quinnt en A/T/O/S zangeres AMOS. Zij is ook te horen op de debuut-single Delusion. Een donkere track met lome triphop beats die ons doet denken aan Tricky, Massive Attack en Portishead. Kyran geeft de duistere emoties van zijn nummer geweldig weer met zweverige soundscapes. AMOS heeft dan ook de perfecte, emotionele stem voor deze track, het lijkt wel of Fierens dit nummer schreef met haar stem in gedachten.

Delusion is wat ons betreft een schot in de roos, wat een indrukwekkende sound zet Kyran hier neer! Met zo’n debuut-single weet Mementa onze aandacht te trekken. Wij zijn benieuwd wat Fierens nog meer in petto heeft voor ons.

FACEBOOK

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More