Home Belgisch MATHLOVSKY – Another Day, Another Cobra (Ohm Resistance)

MATHLOVSKY – Another Day, Another Cobra (Ohm Resistance)

by Patsker Omaer Beguin

Mathieu Mathlovsky knalde eind het gezegende jaar 2020 onze trommelvliezen tot gruis met Modder. Drummer Gregory Simmons is partner in crime van het project dat een mengeling van doom en sludge metal op hun debuutep Mudslinger serveert. Simmons is ook betrokken bij het nieuwe elektronische dreunwerk van Mathlovsky. Another Day, Another Cobra is het tweede voorsmaakje uit Yassssin, het nieuwe aankomende werk van onze balsturige duivel doet het al.

© Mathlovsky

Another Day, Another Cobra is een drieënzestig seconden durende wals van gitaren, synths, beats, gabberkicks en samples die voorzien worden van ratelend akoestisch drumwerk van Simmons. De video werd in een ver lijkend verleden gefilmd (toen men nog kon raven), door Doc Negro & Rubben in café Aap in Gent. Op zich geeft deze tweede single niet echt een duidelijk beeld over de nieuwe release. Na het beluisteren van de eerste single The Heat (met een bloederige video) wordt de samenhang duidelijk. Mathlovsky komt terug met iets boeiends en uitdagends op de proppen. Gewoon kort en krachtig.

https://ohmresistance.bandcamp.com/album/the-heat

https://www.instagram.com/mathlovsky/

https://www.mathlovsky.com/

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More