Home nieuws Drie surrealistische films vormen We Are Open 2021

Drie surrealistische films vormen We Are Open 2021

by Bart Verlent

Het We Are Open showcasefestival van de Antwerpse Trix kan dit jaar niet plaatsvinden als normaal. Daarom verslepen ze de schijnwerpers van hun podia naar de filmset, die zoals altijd gericht staan op Belgisch muzikaal talent.

© Trix

In drie verschillende films nemen negen artiesten je mee in hun konijnenpijp, met hun muzikaal talent als enige zekerheid. Op 7, 14 en 21 april verschijnt er telkens een nieuwe film. Charlotte De Cort en Tobi Jonson stonden in voor de regie en maakten hun gekste ideeën waar.

Op 7 april staat de film Lost In Terror op het programma met Doodseskader, Lander & Adriaan en Miss Angel. Op 14 april kan je Judith Kiddo, Teen Creeps en Yellowstraps aan het werk zien in An Uncut Nightmare By The Sea. En op 21 april is het de beurt aan Aili x Transistorcake, Joeri Chipsvingers en Vermin Twins om te schitteren in Translation Park.

Je kan deze films bekijken via deze link. Of je kan muziekcentrum Trix steunen door het We Are Open filmpakket te bestellen. Dan krijg je de drie officiële filmposters, 2 drankjes, popcorn, €5 korting en een exclusieve presale voor We Are Open 2022. Daarnaast maak je kans op een We Are Open Golden Ticket, met dit ticket krijg je met vier vrienden gratis toegang en drankjes voor We Are Open 2022. Als je het pakket komt afhalen kost het €25 en als je wilt dat het naar je thuis wordt gestuurd, dan betaal je €30,70. Je kan dit en nog andere pakketten kopen via deze link.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More