Home Singles MARK LOHMANN – Kattenbak

MARK LOHMANN – Kattenbak

by Bart Verlent

De Nederlandse band Moon Moon Moon is vooral gekend voor hun Disney-folk. Frontman Mark Lohmann maakt nu een solo-uitstapje in het Nederlands. Lohman schrijft ontroerende, delicate popliedjes met teksten die je normaal in je dagboek zou zetten maar waarvoor je zelf te laf, te lui of te beschaamd bent om ze neer te schrijven.

© Mark Lohmann

Kattenbak is het solodebuut van de singer-songwriter waar in het refrein de woorden: “Huilend naast de kattenbak, een schepje in m’n ene hand, in m’n andere een klein zakje met poep” weerklinken met veel tristesse. Ja, het Nederlandse antwoord op Morrissey is geboren. De man heeft een vrij absurd gevoel voor humor die wel goed past bij dit weemoedig liedje.

Wij hopen dat Marks seksuele frustratie bij Dille en Kamille ondertussen toch al over is en dat we binnenkort nog veel van deze onschuldige grappige liedjes te horen krijgen. Hoe luchtig het nummer ook klinkt, toch kan de man ons met zijn absurd zielige teksten zeker bekoren.

Instagram

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More