Home Singles MARINA ROCKS – Dummin’ Down

MARINA ROCKS – Dummin’ Down

by Bart Verlent

Marina Rocks was vroeger de frontvrouw van het power trio The Guppies waarmee ze het voorprogramma verzorgde van bands als Aerosmith, Jethro Tull, Kansas… Sinds 2008 brengt ze ook ook solo platen uit, eerst onder de naam Marina later als Marina Rocks. In 2016 viel de band uiteen en sindsdien rockt Marina enkel nog solo en maakt ze een crossover van blues, country, americana en een flinke portie rock.

© Marina Rocks

Later dit jaar brengt Marina de ep Texcentric uit waaruit de eerste single Dummin’ Down verscheen. Het is een energieke track vol typische Amerikaanse rock met vettige blues invloeden. De uit Texas afkomstige zangeres/gitariste zingt met veel overtuiging op deze aanstekelijke song die lekker binnenkomt.

Marina Rocks kan met deze single zeker de harten veroveren van de liefhebbers van stevige rock en vettige blues. Vernieuwend is het allemaal niet, maar het klinkt wel erg overtuigend.

Facebook Instagram

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More