Home Belgisch NO PRISONERS – Video Will Play After Ad

NO PRISONERS – Video Will Play After Ad

by Hans Verhoeven

Ja man! Ja vrouw! Gitaren zoals dit hebben we hier te lande niet meer gehoord, toch niet sinds de elektrische gitarenleurder hier aan de deur stond om te leuren met elektrische gitaren. En hun snaren.

© No Prisoners

Dit is No Prisoners en ze komen niet uit den bak en ze nemen ook geen gevangenen. Ze komen uit dit land, hier. Maar laat je vooral niet afschrikken.

Het is hun eerste singeltje, met een geniale titel. Maar het zijn de gitaren die het doen, behandeld als die worden door Pieter-Paul Devos en Harry Descamps. Ze hebben een verleden, maar dat hebben wij en met wat geluk jij ook. Maar terug naar het heden. In hun repetitiekot speelden ze Wild Thing tot gort, en daar blijven restanten van hangen (wat moeten restanten anders dan blijven hangen?) in dit.

Maar dat het goed is, dat wilden we zeggen. Of schrijven. Om het even. No Prisoners: onthou die naam. Speel luchtgitaar. Die zijn nu te koop in de Hema voor een schamele euro. En in het najaar zal en vooral moet hun debuutepeetje uitkomen.

Ja hoor, ja man, ja vrouw, wij zijn van die mensen die nu al uitkijken naar dat najaar.

FacebookInstagram

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More