Home Singles MARBLE SOUNDS – The Ever After (Mayway Records)

MARBLE SOUNDS – The Ever After (Mayway Records)

by Bart Verlent

Op 7 oktober verschijnt het vijfde album van Marble Sounds dat gewoon Marble Sounds heet. Volgens bezieler Pieter Van Dessel komt deze plaat het dichts bij de essentie van Marble Sounds en van zichzelf als muzikant. Daardoor kreeg hij het gevoel dat hij voor op langspeler echt in zijn comfortzone is gebleven. Die comfortzone wordt grotendeels opgetrokken rond piano en strijkers waarvan producer David Poltrock perfect weet wat hij ermee moet doen.

© Marble Sounds

Na de pareltje Quiet, Never Leave My Heart en Axolotl krijgen we nog een prachtige single uit de nieuwe plaat. The Ever After gaat over een liefdesbreuk en is opnieuw zo’n weemoedig meesterwerk. Met ingetogen pianoklanken, subtiele, warme arrangementen die toch groots aanvoelen en zijn zachte stem heeft Van Dessel ons hart weer volledig veroverd.

Comfortzone of niet wat Marble Sounds hier neerzet is weer van een gigantisch hoog niveau en raakt dan ook op een even hoog niveau. Dit is Marble Sounds op zijn best, ontroerend mooi.

Marble Sounds stelt de nieuwe plaat voor op:

05/11 – Cactus Club, Brugge
06/11 – Ancienne Belgique, Brussel
13/11 – De Roma, Antwerpen
15/11 – Het Depot, Leuven
16/11 – Casino, Sint-Niklaas
22/11 – Handelsbeurs, Gent

FACEBOOKINSTAGRAM

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More