Home Singles IMAGINARY DREAMERS – No Regrets

IMAGINARY DREAMERS – No Regrets

by Bart Verlent

Zanger/gitarist Kevin Meylemans maakte in het verleden deel uit van Unleash The Fury, Reply en Millions Of Them. Omdat het hem moeilijk viel om in België door te breken met zijn muziek, verkaste hij enkele jaren geleden naar Londen om daar zijn muzikale geluk te zoeken. Hij richtte het trio Imaginary Dreamers op met Tico op drums en backings en Andy op bas en backings. Samen brengen ze een mix van 90’s alt rock, posthardcore punk, grunge, hardrock en metal. Vijf jaar geleden bracht het trio hun debuutalbum Always And Everywhere uit.

© Imaginary Dreamers

Na vijf jaar stilte krijgen we een nieuw single van Imaginary Dreamers en die klinkt veel steviger dan het vroegere werk. No Regrets gaat over je hoofd rechthouden, trots en fier zijn dat je mag leven. Ook al maak je fouten, je moet blijven vooruitgaan en niet zitten jammeren over de dingen die je al dan niet beter had kunnen doen.

Muzikaal komt het nummer heel stevig binnen met veel kracht en energie. We moeten denken aan de eerste platen van Metallica. We horen en voelen de gretigheid en gedrevenheid met krachtige gitaarriffs, stevig drumwerk en solo’s waar we door weg worden geblazen. Daar komt nog eens bij dat de stem van Meylemans krachtiger klinkt dan bij vorige opnames.

Imaginary Dreamers heeft serieus veel stappen vooruit gezet. Als deze band dezelfde energie ook op het podium kunnen brengen, dan wordt het zeker een succes.

FACEBOOKINSTAGRAM

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More