Home Singles MARBLE SOUNDS – An Emotional High (Mayway Records)

MARBLE SOUNDS – An Emotional High (Mayway Records)

by Bart Verlent

In 2025 mogen we de zesde langspeler van Marble Sounds verwachten waarop Pieter Van Dessel het roer om gooit. Hij had het gevoel dat hij met het vorige album een punt had bereikt waar hij moeilijk voorbij zou kunnen. Dus in plaats van te proberen die plaat te overtreffen, maakte hij een volledig ander plaat met minder weemoed, meer puntige popsongs en refreinen. Terwijl het vorige album op het hart mikte, gaat Van Dessel deze keer meer voor het buikgevoel.

© Marble Sounds

An Emotional High is de eerste single uit de nieuwe plaat en is een sprankelende indiepopsong die doet hunkeren naar de zomer en “good times”.

Al maken piano en strijkers plaats voor een voller elektronisch geluid, toch heeft het nog de typische, warme Marble Sound vibe die we kennen van de vorige platen. Dus verwacht geen extreme stijlbreuk, wel een elektronische toets die het geheel mooi subtiel aanvult.

Deze nieuwe Marble Sounds single is weer puur vakwerk met prachtige arrangementen en werkt enorm aanstekelijk. Met dit straffe nummer zijn we helemaal klaar om een warme zomer tegemoet te gaan.

Marble Sounds zal de nieuwe plaat voorstellen op:

05/04 – Arenberg, Antwerpen
12/04 – C-Mine, Genk
17/04 – Cactus Muziekclub, Brugge
22/04 – Het Depot, Leuven
23/04 – Ha Concerts, Gent

FacebookInstagram

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More