Home Singles MAQUINA. – Denial (Fuzz Club)

MAQUINA. – Denial (Fuzz Club)

by Ann Cnockaert

MAQUINA., een trio uit Lissabon, kondigt hun tweede album Prata aan dat op 5 april wordt uitgebracht op Fuzz Club. Denial is de eerste single uit.

© Francisco Cabrita

Over de nieuwe single schrijft MAQUINA.: “Denial gaat over innerlijke strijd en rusteloze overpeinzing. De rauwe, beklemmende teksten verkennen de worsteling om troost te vinden binnenin zichzelf, te midden van een zee van tegenstrijdige emoties. De smeekbede om ‘me uit te schakelen’ weerspiegelt het verlangen naar verlichting in het licht van overweldigende duisternis.”

We worden ondergedompeld in een rauw, motorisch industrial ritme dat een ontembare energie uitstraalt. Dit geluid komt tot zijn recht in zowel de duistere, ruige, zweterige sfeer van achterkamers als op de dansvloer. Gedurende vijf intense minuten sleurt Denial ons mee in de krachtige, pulserende sonische stroming van die motorische ritmes. Een buitengewoon geslaagde voorproefje van wat het nieuwe album te bieden heeft.

Live te zien op:
04/05 – Eindhoven, NL @ Fuzz Club 2024

Instagram Bandcamp

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More