Home Singles MALVIN MOSKALEZ – Old Manslow (PIAS)

MALVIN MOSKALEZ – Old Manslow (PIAS)

by Bart Verlent

Nooit eerder hoorden van de Lievegemse singer-songwriter Nico Goethals tot dit jaar. Op zijn 49ste liet hij drie wondermooie singles op de wereld los onder de artiestennaam Malvin Moskalez. Goethals heeft een prachtige, warme stem die hij ondersteund met akoestische gitaar en dat levert magische, krachtige pareltjes op.

© Stephan Vanfleteren

Op 28 oktober verschijnt zijn debuutalbum For The Beauty Kept Inside. Omdat dit nog even duurt krijgen we nog een single uit de te verschijnen plaat. Old Manslow gaat over een man die op zoek is naar zijn thuis. Hij valt op zijn knieën en begint te bidden: laat je slechte gedachten los en luister naar je dromen.

Weer levert Malvin Moskalez een pakkende song af die intens mooi is en heel puur. In zijn stem zit zoveel emotie die raakt tot het bot. Nico’s gitaarspel is eerder ingetogen en zijn stem vult de ruimte die daardoor ontstaat gemakkelijk op met rauwe emoties.

We weten niet waarom Moskalez zo lang gewacht heeft met debuteren maar we zijn in elk geval enorm blij dat hij de stap eindelijk gezet heeft.

FACEBOOKINSTAGRAM

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More