Home Singles TRISTAN – Human Allergy

TRISTAN – Human Allergy

by Bart Verlent

We hebben er heel lang op moeten wachten maar Isolde Van den Bulcke, alias Tristan, brengt op 21 oktober eindelijk haar debuut Wellif uit. In 2018 verscheen haar eerste ep Illusje en het jaar daarop kregen we ep nummer twee Delidomia. Daarna werd het even stil. Intussen verzorgde ze het voorprogramma van Tamino in Frankrijk, België en Nederland en dit voorjaar verzorgde ze de support van TaxiWars in de Benelux.

© Tristan

Het debuutalbum is een verhaal van liefde en groei en deze Human Allergy zal daar op terug te vinden zijn.

Het nummer gaat over het kleine duiveltje dat op Tristans schouder zit en soms alleen maar negatieve dingen in haar oor fluistert. Voor Van den Bulcke was dit nummer ook een poging om een popklassieker te schrijven.

Human Allergy is een dromerige track die drijft op een vrij stevige beat waarop Tristan haar warme stem en brede arrangementen neerlegt. Soms vervormd ze die tot mannenstem.

Of het echt een popklassieker zal worden zal de tijd moeten uitwijzen. Maar het is alvast een prachtige song waarop Tristan over alle muzikale genres heen gaat en haar eigen genre maakt.

Op 25 november stelt Tristan met haar band het debuutalbum Wellif voor in de Brusselse Botanique.

FACEBOOKINSTAGRAM

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More