Home Singles MAJÉ – Glitter Love

MAJÉ – Glitter Love

by Ann Cnockaert

Opkomend muzikaal talent Majé siert het najaar met nieuwe muziek.

Eerder dit jaar bracht de Roeselaarse singer-songwriter haar tweede single Only You uit, de volwaardige opvolger voor haar succesvolle debuutsingle Loud & Proud. Nu schittert Majé met haar nieuwste nummer Glitter Love.

Achter de artiestennaam Majé schuilt Elvira Lawson een Belgische singer-songwriter en pianiste met Togolese roots. Ze is geboren en getogen in het West-Vlaamse Roeselare, maar haar beide ouders zijn afkomstig uit Togo. Muziek fascineerde haar al van jongs af aan en werd de rode draad in haar leven.

Glitter Love en beschrijft een bijzondere ontmoeting op spoor 11 in Gent-Sint-Pieters tijdens een hete zomerdag in juli. Majé realiseert zich hoe één persoon op het juiste moment in je leven, je een diepere kant van jezelf kan doen ontdekken. Ze komt tot het inzicht dat de andere persoon als een spiegel is en je verliefd kan doen worden op de delen in jezelf die tot nu toe onzichtbaar waren voor jou. De ander reflecteert (vandaar glitter) als het ware wat al in jou zat.  

Volgens Lawson is elke ontmoeting een kans om je tot diepere inzichten te brengen als je ervoor openstaat. Majé schreef Glitter Love om zo’n speciale momenten te eren en zichzelf eraan te blijven herinneren om meer vertrouwen te hebben. Ze eindigt met de conclusie dat het geen zin heeft om verstard vast te klampen aan bepaalde mensen om dat gevoel te blijven houden, uiteindelijk komt het van jezelf.

Majé nam het nummer op met enkele topmuzikanten: Owen Perry Weston (bassist bij Belgisch hiphop icoon Coely, PAARD. en Ndugu), Raffaello Visconti (gitarist bij Zap Mama, Ebo Taylor, Nina Ogot en BEEZNEEZ) en Pieter Vanoverberghe (drummer bij Kwame Müllz, Kunde en BEEZNEEZ).

De muziekvideo werd opgenomen op een unieke plaats: The Smile Safari, het instagrammuseum in Wijnegem. De decors passen perfect bij de vibe van het lied en de kleuren doen de glitter in Glitter Love tot leven komen.

Facebook – Instagram

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More