Home Singles MADOU – Koude Voeten (N.E.W.S.)

MADOU – Koude Voeten (N.E.W.S.)

by Bart Verlent

Terwijl Madou aan een tweede leven bezig is, verschijnt op 16 september het debuutalbum uit 1982 van de legendarische band opnieuw, deze keer bij BLP-Records. Op 24 september staat Vera Coomans met haar vernieuwde band in de Brusselse Ancienne Belgique om dit debuut nog eens integraal te spelen in de Rewind reeks. Vorig jaar verscheen het nieuwe album Is Er Iets? van Madou en vandaag lost Vera samen met Wiet Van de Leest en plus zonen Thomas Devos en Louis Van de Leest een nieuw nummer.

© Madou

Koude Voeten werd pas geschreven en werd al voorgesteld op het Dranouter Festival. Het is weer zo’n pareltje dat enkel van Madou kan komen. Coomans klinkt opnieuw erg sensueel en mysterieus (zoals altijd) en doet dat op ingetogen arrangementen die haar stem subtiel aanvullen.

Wat is het toch ontzettend fijn dat Coomans en Van de Leest terug samen muziekmaken. In het verleden zorgde de samenwerking al voor unieke, mooie songs en veertig jaar later is dat nog steeds zo.

Je kan Madou live kan aan het werk zien op:
24/09 – AB, Brussel (inclusief blazers)
09/11 – De Casino, Sint-Niklaas
10/11 – CC, Asse
12/11 – CC, Evergem
04/05 – Warande, Turnhout
05/05 – CC, Koksijde

FACEBOOK

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More