Home Singles EMY – Chasing (Mayway Records)

EMY – Chasing (Mayway Records)

by Bart Verlent

Na de singles Freestyle, Inconvenient en Illusions is Emy Kabore met haar project EMY klaar voor de volgende stap. In het najaar van 2023 verschijnt het debuutalbum waarvoor ze, samen met haar band (Brian Bogaert en Sander Huys) en Tobie Speleman (The Calicos, Blackwave, The Haunted Youth, Frankie Fame…), instond voor de productie.

© EMY

Chasing is de eerste single uit het te verschijnen album en die klinkt iets anders dan haar vorige werk. De track klinkt veel intenser, sexyer en ontzettend groovy. Het is een sensuele r&b/neo-soul song met een heel internationaal geluid. Het is duidelijk dat EMY door de jaren heen gegroeid is en dat werpt dan ook zijn vruchten af.

Als al de songs op de debuutplaat zo ‘in your face’ zijn als deze Chasing dan zijn we er zeker van dat ze tot ver buiten de landgrenzen gaat doorbreken. Het nummer is alvast een heel straf, nieuw begin.

FACEBOOKINSTAGRAM

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More