Home Singles LYLAC – We Need To Change (Eigen Beheer)

LYLAC – We Need To Change (Eigen Beheer)

by Bart Verlent

Lylac is het muzikale alter ego van de Brusselse singer-songwriter Amaury Masson, die ook deel uitmaakt van My Tv Is Dead en Attica. Hij bracht in augustus zijn vierde album I’m The Stranger uit waarop de singer-songwriter ons meeneemt op een poëtische reis door een veranderende wereld waar menselijke en ecologische uitdagingen centraal staan.

(c) Lylac

Lylac begon als een folk project maar ondertussen kreeg het Lylac-geluid een breder kleurenpalet. In We Need To Change zitten nog steeds folkinvloeden maar we horen ook americana en indiepop. Wat zeker een goede combinatie is om Massons boodschap over te brengen. Het nummer zou een natuurkreet zijn voor de menselijke wereld. Met zo’n kerngedachte krijgt deze song wel een hoog geitenwollensokken gehalte.

Het is zeker geen slechte song die Lylac hier presenteert. Masson heeft een knappe stem en brengt met een brede waaier aan arrangementen zijn idealen tot leven in dit nummer met een boodschap voor de mensheid.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More