Home Singles LUPAGANGGANG – Candy (Sdban Ultra)

LUPAGANGGANG – Candy (Sdban Ultra)

by Bart Verlent

Na twee ep’s brengt LũpḁGangGang op 17 maart de debuutplaat Dopamine Overdose uit. We kregen er al een voorproefje uit te horen met de single Out The Light waarop gitarist Anton Robberechts de lead vocals voor zijn rekening nam. De nieuwe single Candy werd ingezongen door bassiste Lena Thijs.

© LũpḁGangGang

Deze rauwe, groovy track gaat over een relatie die op de klippen loopt en twee geliefden die weigeren naar elkaar te luisteren.

Het is een avontuurlijke compositie met een stevige punkattitude waarin de aanstekelijke handclaps en bijzondere breaks het geheel wel iets bijzonders geven. Het viertal haalde inspiratie bij bands als Black Country, New Road en Black Midi. Maar wees gerust ze klinken hier niet als een kopie van deze bands, daarvoor is LũpḁGangGang te uniek.

Wie dacht dat LũpḁGangGang een cover zou maken van Iggy Pops Candy is er aan voor de moeite. Het viertal levert wel weer een ijzersterke song af vol originele wendingen en straffe arrangementen.

Facebook Instagram

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More