Home Belgisch LUKA – What’s Wrong With Me

LUKA – What’s Wrong With Me

by Ann Cnockaert

Na de ontroerende single Need You in the Light neemt de getalenteerde Luka ons opnieuw mee op een emotionele reis met haar meest recente release, What’s Wrong With Me. In dit nieuwste nummer deelt ze openhartig haar innerlijke strijd met onzekerheden en de voortdurende drang om zichzelf te vergelijken met anderen.

©Errovisuals


In What’s Wrong With Me deelt Luka openhartig haar innerlijke worstelingen met onzekerheid en de uitdaging om zich dus ook niét te vergelijken met anderen. Ze benadrukt dat deze strijd niet uniek is voor haarzelf, maar eerder een kenmerk is van haar generatie. Terwijl ze haar leeftijdsgenoten ziet schitteren, voelt ze zelf een stagnatie in haar vooruitgang. Ondanks haar intense inzet en emotionele blootstelling lijken haar inspanningen weinig op te leveren, wat haar regelmatig doet twijfelen aan zichzelf.

In What’s Wrong With Me worden we getrakteerd op een indrukwekkende vocale vertolking van Luka, waarbij ze de diepgang van haar emoties krachtig weet vast te leggen met indringende uithalen.

Luka brengt met What’s Wrong With Me een krachtig nummer uit dat zeker in de smaak zal vallen bij haar leeftijdsgenoten.

Facebook – Instagram – Streaminglink

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More