Home Singles LUKA – Not Too Late (Sony)

LUKA – Not Too Late (Sony)

by Bart Verlent

Toen Hooverphonic vorig jaar besloot om terug met Geike Arnaert in zee te gaan, moest Luka Cruysberghs na twee jaar noodgedwongen de microfoon teruggeven. Ze leerde op die tijd bij Alex Callier en Raymond Geerts de kneepjes van het vak en nu gaat ze verder onder de naam Luka. Ze brengt eigen songs die niet echt in de lijn liggen van het werk van Hooverphonic.

© Luka

Not Too Late is de debuutsingle van de 20-jarige zangeres. Het nummer gaat over een relatie waarin zij een fout maakte waardoor haar partner besliste op de relatie stop te zetten. Later besefte ze pas wat ze was kwijtgespeeld en dat ze hem nodig heeft. Not Too Late is dus niet alleen haar debuutsingle maar ook een manier om haar excuses aan te bieden.

Het nummer opent met mysterieuze synths die niet zouden misstaan in een Hooverphonic-song. Ook als haar stem invalt ligt deze track nog in de lijn van haar vroegere band. Maar daarna vallen de dance-beats in en krijgt Not Too Late een andere vibe. We krijgen een stijlvolle donkere dancetrack die wat in de lijn ligt van wat Billie Eilish doet.

De donkere-mysterieuze feeling nam Luka mee van bij Hooverphonic maar ze liet de wat bombastische en geladen arrangementen achterwege, wat het gewoon een fijne popsong maakt.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More