Home Singles LUKA – Blame

LUKA – Blame

by Ann Cnockaert

Luka is helemaal terug met de ijzersterke single Blame. Het nummer is een knipoog naar het poprocktijdperk van 2010 waar ze zelf grote fan van was.

Luka Cruysberghs is een 21-jarige zangeres en songwriter afkomstig uit Leuven. Ze is voornamelijk bekend van The Voice Van Vlaanderen, waar ze in 2017 met de titel aan de haal ging. Na haar overwinning werd Luka van begin 2018 tot eind 2020 de leadzangeres van de Belgische band Hooverphonic. Haar tijd bij Hooverphonic hielp haar zowel op als naast het podium ervaring op te doen, maar inspireerde haar zeker ook tot een solocarrière. Luka’s nieuw gevonden zelfvertrouwen vertaalt zich in een breed repertoire aan nieuwe nummers waarbij haar beklijvende stem centraal staat.

In september vorig jaar nam Luka de touwtjes in eigen handen en bracht ze als onafhankelijk artiest haar debuutsingle
Not Too Late uit, die ook de aandacht van de radiostations trok. Eerder dit jaar kregen we FOMO en nu komt Luka met Blame. Het nummer gaat over een toxische relatie en over het feit dat je iemand soms moet loslaten om over een bepaalde situatie heen te kunnen komen en om jezelf te herpakken.

Blame start met een leuke popbeat terwijl even later gitaren en drums door de speakers knallen. Luka’s krachtige stem houdt je op Blame weer helemaal in de greep, ditmaal met krachtige zangpartijen die glashelder zijn.

Luka staat aan de vooravond van haar grote doorbraak als soloartieste en is klaar om iedereen een andere kant van haar artistiek kunnen te laten zien.

Facebook – Instagram

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More