Home Singles LUCIE ANTUNES – LNM

LUCIE ANTUNES – LNM

by Ann Cnockaert

Lucie Antunes is een artieste pur sang. Deze gedreven percussoniste experimenteert graag met diverse geluidstexturen die ze graag verkent op haar favoriete instrumenten: vibrafoon en marimba. Op 7-jarige leeftijd startte ze aan het conservatorium en sindsdien is muziek haar passie. Na haar studie werkte ze als percussioniste bij pop- en rockbands als Moodoid, Aquaserge, Yuksek en Susheela Raman. Sinds 2015 creëert ze electro-akoestische stukken en regisseert ze haar shows waarin ze al haar multidisciplinaire en veelzijdige artisticiteit tot uitdrukking brengt met behulp van hedendaagse vormen van live performance. Ze doet dat in samenwerking met choreografen, performers en muzikanten. De Française brengt na haar succesalbum Sergië in 2019 haar nieuwe single LNM uit.

De single LNM start met diepe keelklanken die even de wenkbrauwen doen fronsen. Onterecht. Enkele ogenblikken later starten de uptempo beats en worden we meegezogen in Lucies magnetische spiraal van klanken. Ritmische percussie aangevuld met synths, tuba en stemmen die als functioneel instrument gebruikt worden, vertalen zich in een geniale ervaring die ons verwonderd achterlaat en doet hunkeren naar meer.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More