Home Live HIKKUP Peloezefestival, Damme (03/07/2021)

HIKKUP Peloezefestival, Damme (03/07/2021)

by Johan Vanparys

HIKKUP was in 2019 klaar om de wereld te verwonderen maar, zoals we weten, viel alles in 2020 stil. HIKKUP is een mengelmoes van zeer diverse muzikanten, uit de metal scene hebben we Niek Tournois (ex Spoil Engine) en Heinz de Caluwe (ex Guilty as Charged). Tim Vermeulen (drum), Emile Mosar (guitar) en Romuald Veys (toetsen) komen dan weer uit het jazz milieu.

Samen brengen ze een “Electric, Catchy and Kinky” sound die reeds te horen is op YouTube met nummers Too Fast en Falling. In juli vorig jaar schreef Fabris Lemant een artikel in Luminous Dash over deze toch heel speciale band. Op 3 juli 2021 staan ze dan eindelijk voor het eerst op een podium voor een live publiek.

Dat ze er zin in hebben is duidelijk, dat het niet altijd gemakkelijke muziek is voelen we direct, maar dat het aanslaat is een feit.

Beginnen doen ze met Hiccup over Deathmarch en Falling naar Down The Rabbithole.

Niet tegenstaande de weinig bekende muziek en de speciale sound geniet groot en klein van dit speciale optreden.

Over boekingen is nog niet veel bekend, we zitten in een heel woelige periode, wat kan en mag verschilt van week tot week. Van één zaak zijn ze al zeker, op 17 september mogen ze hun muziek loslaten over het publiek van SPOTFESTIVAL in Denemarken.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More